Početna stranica

|

Novosti

|

O nama

|

Djelatnosti

|

Reference

|

Djelatnici

|

Kontakt

|

Lokacija

|

Politika privatnostiPoduzeće Apsida d.o.o. osnovano je 2000. godine sa sjedištem u Dubrovniku. Upravo u to vrijeme u Dubrovniku i cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji naglo se povećavaju aktivnosti na području izgradnje stanova i drugih objekata, kao i rekonstrukcija i adaptacija postojećih objekata. Do danas je područje djelovanja prešlo okvire županije, pa svoje usluge koje obuhvaćaju projektiranje svih vrsta objekata, stručni nadzor i konzalting, poduzeće pruža i u drugim većim i manjim gradovima diljem Hrvatske.

U poduzeću je zaposleno 14 diplomiranih inženjera građevine i 2 diplomirana inženjera arhitekture od kojih je 10 ovlašteno od strane Hrvatske komore inženjera građevinarstva odnosno Hrvatske komore inženjera arhitekture te 7 građevinskih i 1 arhitektonski tehničar.

Sjedište poduzeća se od siječnja 2005. godine nalazi u novom vlastitom poslovnom prostoru površine 165 m2 u Riječkoj ulici 14 u Dubrovniku, u zgradi stambeno-poslovnog kompleksa Solitudo, koji svojom funkcionalnošću omogućuje kvalitetno obavljanje zahtjevnih poslova. Poduzeće posjeduje svu potrebnu opremu i alate za rad na terenu., kao i mrežu osobnih računala sa programskom podrškom za izradu građevinskih projekta kao AutoCad, ArmCad i Tower, te vrhunske izlazne jedinice poput pisača i plotera za ispis nacrta i ostalih projekata.

Već više od desetljeća Apsida d.o.o. pruža vrhunsku stručnu uslugu svojim klijentima. Međusobna kvalitetna suradnja te nadopuna znanja i iskustva zaposlenika, garantira visoku kvalitetu rada i zavidne rezultate. Ambicioznost i mladost zaposlenika, a istovremeno stručnost i kompententnost, osiguravaju ovom poduzeću neprekidan razvoj i napredak u poljima u kojim djeluje. Na temeljima ovakve misije poduzeća, Apsida d.o.o. postaje prepoznatljiv partner u regiji. S vizijom uspješnog poslovanja i doprinosa razvoju našeg grada, države a i šire radujemo se suradnji...

Copyright © Apsida inženjering d.o.o. - Dubrovnik